Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Вітальня ЮрВіт Едельвейс плазма

Бренд: ЮрВит
Код товару: 33302

Стислі характеристики


Серія - Едельвейс
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Стінка "Едельвейс" від ЮрВіт виготовлена ​​з масиву натурального дерева і шпони дуба, з використанням лакофарбових матеріалів виробництва Італії, що гарантує якість і міцність на довгі роки. Всі елементи стінки виконані в стильному дизайні, що відмінно впишуться в інтер'єр будь-якого стилю. Ви маєте можливість вибрати будь-який з 15 кольорів за зразками виробника. Стінка "Едельвейс" прикрасить Вашу вітальню і подарує їй приємну атмосферу.

Симпатична вітальня Едельвейс змусить вас повірити в цю меблі і запропонувати для вас найкращі умови. Пропозиція носить модульний характер, а тому виявиться дуже зручним в тому чи іншому інтер'єрі, просторі. Наявність двох окремих високих вітрин з інтегрованими висувними нижніми шафками, зробить ці меблі зручною в експлуатації.

Купити вітальню Едельвейс також зможете з великим, функціональним центральним подіумом, в якому і оформлення, і колір, і обробка поверхні зроблено в тому ж стилі, що і вітрини.

Вітальня Едельвейс перевершать всі ваші очікування і стануть основним, значущим аргументом для вас в майбутньому виборі. Ціна і якість запропонованої вітальні точно відповідають один одному.

До складу входить:

  • Вітрина «Едельвейс» -2 шт
  • Тумба ТВ «Едельвейс»

Фабрікіка Юрвіт працює з натуральним дубом. Фасадні частини виконуються з масиву натурального дуба, корпусу з дсп шпонированного натуральним дубом. Використовується високоякісний дубовий шпон товщиною 3 мм.

Характеристики
Серія Едельвейс

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!