Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Шафа підвісна Possi Light SFW/4/5-BI

Бренд: BRW
Код товару: 55903

Стислі характеристики


Висота, мм - 400
Глибина, мм - 300
Ширина, мм - 500
Серія - Possi Light
Матеріал - ДСП
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Стандартно і схематично виготовлені ​​меблі Вас обмежує? Possi Light (ПОССу Лайт) - це абсолютно інноваційна лінія меблів, яка надасть Вам необмежені можливості для творчості - від суворої неперевантаженою квартири-студії, до теплого родинного будинку, повного дитячого гомону. Лінія поєднує в собі сучасний мінімалізм і вишукану витонченість. Її правильні геометричні форми і стриманий вигляд, візуальна легкість і м'які лінії додадуть інтер'єру елегантний характер. Щоб забезпечити комфорт у використанні вмісту, елементи меблів оснащені системою тихих доводчиків. Завдяки 3 відтінкам корпусів і 40 квітам фасадів ви можете вільно змінювати і персоналізувати простір, підбираючи меблі по своєму смаку і потребам. Використовуйте всі можливості функціональних модулів колекції Possi Light (ПОССу Лайт) і станьте дизайнером інтер'єру - створюйте ідеальні меблі, які чудово підходять для кожного етапу в житті Вашої родини.

- Стильна настінна шафка це спосіб функціонального оформлення стіни. Його компактні розміри дозволять облаштування маленьких приміщень. При більшій площі використавши кілька шафок, ви отримаєте чудове аранжування.

- Три колірні версії корпуса на вибір. Вирішіть, який колір меблів віддаєте перевагу - "білий", "модрина sibiu золотий" або "сірий вольфрам". Крім того, виберіть один з чотирьох кольорів дерев'яних вставок - "білий", "сірий вольфрам", "модрина sibiu золотий", "червоний".

- Possi Light (ПОССу Лайт) - це абсолютно новаторська серія меблів, що поєднує в собі сучасний мінімалізм і вишукану витонченість. Це колекція з нескінченними можливостями комбінування і з'єднання меблів один з одним, а також для створення неповторних композицій інтер'єру.

Використано матеріали:

Корпус: ДСП, плівка фініш, ПВХ, дерево (вставки)

Правила експлуатації:

Протирайте меблі вологою ганчіркою або паперовим рушником.

Продукт призначений для самостійної збірки.

Характеристики:

Ширина: 50 см

Висота: 40 см

Глибина: 30 см

Характеристики
Висота, мм 400
Глибина, мм 300
Ширина, мм 500
Серія Possi Light
Матеріал ДСП
Стиль Модерн
Країна виробник Польща

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!