Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Стілець Space пластик (червоний) +

Бренд: Concepto
Код товару: 59298

Стислі характеристики


Висота, мм - 710
Глибина, мм - 500
Довжина, мм - 500
Серія - Space
Матеріал - Пластик
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Стільці Space (Спейс) просто створені для вечірок біля басейну, на літніх майданчиках кафе та терасах ресторану літньою спекою. Вузька спинка відмінно провітрюється, тому навіть в сильну спеку сидіти на стільці буде комфортно. Лаконічний дизайн стільця виглядає дуже стильно і сучасно. Напівкругла спинка і глибока посадка дають можливість зручно влаштуватися і відпочити в тіні навісів. Завдяки високоякісному пластику, стільці можна використовувати на вулиці. Але ми все ж рекомендуємо уникати тривалого прямого впливу сонячних променів, так як пластик може з часом змінити колір. Задні ніжки розташовані під невеликим кутом, візуально продовжуючи лінію спинки.

Червоний колір - колір свята, активності і творчості, такі яскраві стільці стануть акцентом обідньої зони або літньої тераси, пожвавлять і наповнять інтер'єр енергією. При цьому колір досить практичний, на сидінні будуть майже непомітні забруднення. Стільці можна мити м'якою губкою і мильною водою.

Стільці ідеально підходять для використання в закладах сегменту HoReCa - ресторанах і кафе, готелях і конференц-залах. Але і в сучасному домашньому інтер'єрі кілька таких стільців будуть виглядати дуже стильно і оригінально.

Особливо ефектно модель виглядає в складі групи з 4-8 стільців за великим обіднім або конференц-столом.

Повністю литий стілець зроблений з пластика поліпропілену. Поліпропілен - зносостійкий полімер, який має високу міцність, стійкість до ударів і вигинів, впливу вологи. Цей вид пластику безпечний для здоров'я і навколишнього середовища, так як не містить сполук хлору, формальдегіду і важких металів. На ніжках є пластикові "п'ятки", які захищають підлогу від подряпин. Рекомендоване максимальне навантаження 90 кг.

Незамінна характеристика, яка дозволяє економити простір будинку або в ресторані при збиранні або переїзді. Стільці штабелюються по 4 штуки в стопку.

Характеристики
Висота, мм 710
Глибина, мм 500
Довжина, мм 500
Серія Space
Матеріал Пластик
Матеріал оббивки Без оббивки
Стиль Лофт
Призначення для бару; для дачі; для кафе; для кухні; для їдальні; для тераси
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!