Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Стілець Velvet пластик +

Бренд: Concepto
Код товару: 51192

Стислі характеристики


Висота, мм - 810
Глибина, мм - 480
Довжина, мм - 470
Серія - Velvet
Матеріал - Пластик
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Ми звикли до того, що стільці і крісла на коліщатках призначені, в основному, для офісу. Пластиковий стілець Velvet (Вельвет) змінює цю шаблонну думку! На кухні або в обідній зоні стільці на коліщатках дуже зручні, причому як у великому приміщенні, так і в маленькому, де потрібно регулярно відсувати / присувати кухонні стільці або переміщати їх в іншу кімнату.

Модель VELVET (Вельвет) - пластиковий стілець в сучасному стилі, зі стриманим, лаконічним дизайном. Лите сидіння має ергономічну форму, що забезпечує комфортність посадки. Родзинкою обіднього стільця VELVET є рифлена поверхня сидіння «в ромб», що нагадує текстуру тканини. Такий прийом візуально пом'якшує сприйняття пластика, робить його більш цікавим. Крім декоративного ефекту, рифлена поверхня також має і функціональне призначення: на ній практично не видно подряпин, а навіть в легкому шовковому одязі ви не будете ковзати на стільці. Чотири хромовані ніжки розходяться з центру. Коліщатка пластикові, легко крутяться.

Пластиковий обідній стілець VELVET на коліщатках буде доречний в будь-якому сучасному інтер'єрі, від м'якого скандинавського або мінімалістського до металевого хай-теку або модерну. Металеві хромовані ніжки перегукуються з деталями і фурнітурою з металу, а нейтральний сірий колір гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якої колористичної палітри.

Особливо ефектно стільці виглядають в складі обідньої групи з 4-6 однакових або різних за кольором стільців за великим столом.
Повністю литий стілець зроблений з пластика поліпропілену. Поліпропілен - зносостійкий полімер, який має високу міцність, стійкість до ударів і вигинів, впливу вологи. Цей вид пластику безпечний для здоров'я і навколишнього середовища, так як не містить сполук хлору, формальдегіду і важких металів. Фактура сидіння - "в ромб", колір - сірий.
Чотири ніжки зроблені з хромованою нержавіючої сталі. Невеликі пластикові коліщатка не дряпають підлогу, крутяться легко. Рекомендоване максимальне навантаження на стілець - 100 кг.
Характеристики
Висота, мм 810
Глибина, мм 480
Довжина, мм 470
Серія Velvet
Матеріал Пластик
Матеріал оббивки Без оббивки
Стиль Модерн
Призначення для бару; для вітальні; для дачі; для кабінету; для кухні; для офісу; для передпокою; для їдальні; для тераси
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!