Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Диван кутовий Барон (розкладний)

Бренд: Вика
Код товару: 37407

Стислі характеристики


Висота, мм - 900
Глибина, мм - 1850
Довжина, мм - 2900
Механізм трансформації - Мералат (французька розкладачка)
Серія - Барон
Дивитись всі характеристики

46 289 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Кутові дивани - сучасні та функціональні

Основний принцип створення сучасного інтер'єру – функціональність. Напевно, саме тому кутовий диван (куточок) має великий попит у споживачів. Такий предмет меблів добре вписується в атмосферу будь-якої кімнати. Він місткий – на ньому з комфортом можуть розміститися 5 осіб. Про функціональність куточка можна розповідати довго.

Конструкцією дивана передбачена можливість трансформації у велике спальне місце, виробники обладнують моделі ящиками для зберігання постільної білизни, удосконалюють конструкцію підлокітників та пропонують широкий вибір оббивки. Кутовий диван "Барон" – яскравий приклад меблів у класичному стилі. Такий предмет стане центральним елементом у вітальні або просторому кабінеті. Оббивка з якісного екошкіри виглядає солідно та дорого. Завдяки системі мералат кутовий диван легко перетвориться на спальне місце розміром 140х190 см.

Різноманітність кольорів та конструкцій

У магазині "Меблева Лавка" кутовий диван "Барон" представлений у кількох варіантах. Класичний коричневий колір оббивки добре підходить для інтер'єрів в англійському стилі. Диван білого кольору впишеться в обстановку в стилі хай-тек та мінімалізм. Любителі яскравих акцентів точно звернуть увагу на модель із червоною оббивкою з екошкіри. Оббивка кремового кольору – універсальний варіант для будь-якого інтер'єру. Також, кутовий диван "Барон" представлений у різних конструкціях: розкладний та нерозкладний. Якщо в додатковому спальному місці немає необхідності, краще віддати перевагу нерозкладній моделі. Крім того, до кутового диванчику "Барон" можна підібрати крісло.

Прийнятні ціни та великий вибір

Усі звикли купувати через Інтернет одяг та техніку, купити меблі тепер – теж не проблема. В інтернет-магазині "Меблева Лавка" Ви знайдете корпусні та м'які меблі. У нас представлений великий вибір окремих предметів інтер'єру (стулля, тумби, ліжка, крісла) та повних комплектів (спальні, обідні групи, дитячі кімнати та ін.) за доступними цінами. На нашому сайті можна вибрати меблі для дому, робочого кабінету, ресторану чи бару. За потреби консультації на місці, до Вас може виїхати наш замірник чи дизайнер. Доставку здійснюємо транспортними компаніями по всій Україні, а Києвом - власною службою доставки. Телефонуйте нам, які вказані на сайті, і наші менеджери допоможуть обрати меблі, оформити замовлення та організують швидку доставку.


Характеристики
Висота, мм 900
Глибина, мм 1850
Довжина, мм 2900
Механізм трансформації Мералат (французька розкладачка)
Серія Барон
Матеріал оббивки Шкірзам (екошкіра)
Стиль Класика
Наповнення Пружинний блок
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!