Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Диван кутовий Редфорд 3-1

Бренд: Вика
Код товару: 40127

Стислі характеристики


Висота, мм - 930
Глибина, мм - 1850
Довжина, мм - 2800
Механізм трансформації - Викатні
Серія - Редфорд
Дивитись всі характеристики

41 328 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

М'які меблі – це затишок, тепло, гармонія рідної оселі. Як приємно стомлену людину прийти додому, і відпочити на улюбленому дивані! М'які меблі займають важливе місце в історії будинку та всієї родини.

Кутовий диван - хороший спосіб максимально використовувати простір, якщо кімната невелика. Його можна поставити в кутку кімнати, і залишиться більше місця для інших меблів. На такому дивані з комфортом розміститься 5-7 чоловік. Це ідеальний варіант для великих сімей або людей, які люблять приймати у себе вдома великі компанії гостей.

Диван кутовий розкладний Редфорд від української меблевої фабрики Віка – розкішне рішення для сучасної квартири. Такий диван органічно виглядає у багатьох інтер'єрах і, безперечно, доповнить та прикрасить ваш простір. Завдяки своїй формі такий диван займає мало задіяні місця у приміщенні та звільняє життєвий простір у середині кімнати, що особливо актуально для невеликого житла. Зручна пишна спинка створить незабутній комфортний відпочинок на дивані. Механізм трансформації телескоп дозволить легко перетворити диван на спальне місце. Завдяки знімним підлокітникам такий диван не потребує наявності широких дверних отворів.

Модель виготовляється на сучасному обладнанні та є справжнім фаворитом на ринку меблів, завдяки своєму привабливому зовнішньому вигляду та технічним характеристикам, а саме: каркасу з хвойного бруса, механізму розкладки «телескоп+дельфін», який з легкістю перетворить диван на зручне та неймовірно комфортне . А містка ніша дозволить тримати постільну білизну у легкій доступності та порядку.

  • Диван із механізмом трансформації "Дельфін". Цей механізм використовується переважно у кутових моделях. Спальне місце складається з диванного сидіння та висувної частини, яка прихована під ним.
  • Трансформація: прихована частина висувається за допомогою потайного ремінця сидіння.
  • Плюси: спальне місце рівне та велике, легкість трансформації.
Характеристики
Висота, мм 930
Глибина, мм 1850
Довжина, мм 2800
Механізм трансформації Викатні
Серія Редфорд
Матеріал оббивки Тканина
Стиль Класика
Наповнення Пружинний блок
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!