Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Вітальня Світ меблів Лаціо 1,8 / 1Д

Код товару: 44136

Стислі характеристики


Висота, мм - 2236
Глибина, мм - 495
Довжина, мм - 3577
Серія - Лаціо
Матеріал - МДФ
Дивитись всі характеристики

38 396 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Вітальня - перше враження про будинок

Вітальня - це своєрідна візитна картка будинку. Саме від цієї кімнати у кожного гостя складається враження про господаря, його смаки та вподобання. Найчастіше у вітальні не розміщують побутових електроприладів, крім телевізора і аудіотехніки. Це царство дивана, стінки, журнального столика і крісла. Загалом, тут знаходиться все для повноцінного відпочинку сім'ї або посиденьок з друзями. Обставити кімнату меблями не так вже й складно. У цьому допоможе Вам фантазія, естетичні уподобання. Але до такого питання треба поставитися серйозно. Адже Ви не будете купувати меблі кожні пару років. Тому треба зважити всі аспекти вибору тієї чи іншої комбінації розміщення дивана і стінки, поєднання і гармонії колірної гами.

Одним з вдалих придбань для вітальні є модульна меблева система, більш відоме її назва - стінка. Цей предмет меблів, займаючи невелику площу, раціонально організовує простір між підлогою та стелею на всю висоту стіни приміщення. Купити стінку у вітальню - це вдала ідея!

Вона прикрасить кімнату, додасть їй стильності та оригінальності, виконає побутові функції. Вона може бути ємним - книжковою шафою, баром, тумбою під телевізор, місцем зберігання посуду, білизни та інших господарських дрібниць.

Вітальня Лаціо - актуальна класика

У магазині "Меблева Лавка" широко представлений модельний ряд меблів для вітальні різних виробників. Одним з них є компанія "Світ меблів". Виробник пропонує оригінальну і якісну модульну меблеву систему - вітальню Лаціо. Цей гарнітур витриманий в класичному стилі. Декоративні різьблені фасади в стилі прованс, підстава у вигляді міцної платформи, акцентовані масивні карнизи формують сучасну інтерпретацію класичних елементів. Ця модель припаде до смаку як цінителям ретро, ​​так і сучасного стилю. Колір натурального дерева, благородство декору, раціонально продумана конструкція створять затишок.

"Меблева Лавка" - хороший смак і почуття стилю

Купити вітальню Лаціо бренду "Світ меблів" ми пропонуємо в магазині "Меблева Лавка". Мета нашої роботи - задоволений клієнт, який отримує якісний товар і висококласне обслуговування. Наші менеджери врахують всі Ваші побажання. Наші дизайнери готові втілити в життя Ваші мрії і фантазію. Служба доставки в найкоротші терміни організує транспортування обраного замовлення до Вашого дому. Вам не доведеться турбуватися про підйом на поверх і складання меблів. Наші фахівці зроблять все ретельно і акуратно (умови доставки чітко прописані на сайті інтернет-магазину "Меблева Лавка").

У вартість входить:

Дві вітрини 1Д

Тумба під TV 1,8

Характеристики
Висота, мм 2236
Глибина, мм 495
Довжина, мм 3577
Серія Лаціо
Матеріал МДФ
Стиль Класика
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!