Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Вітальня Світ меблів Парма 3Д / 2Д / 1Д

Код товару: 44162
Топ продаж

Стислі характеристики


Висота, мм - 2072
Глибина, мм - 540
Довжина, мм - 3046
Серія - Парма
Матеріал - ДСП; МДФ; Скло
Дивитись всі характеристики

28 251 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

При оформленні інтер'єру кожної кімнати одним з головних аспектів є вибір відповідних меблів. Вона не тільки повинна гармонійно вписуватися в дизайн приміщення, але і приносити естетичну насолоду. Вітальня - це загальна кімната, де можуть збиратися всі члени сім'ї, а також гості. У великих будинках або квартирах вона використовується також для ділових зустрічей або занять музикою. Важливо подбати про те, щоб в ній були практичні та зручні меблі.

Одним з варіантів привабливої, доступної за ціною є модульна система «Парма» відомої української фабрики «Світ меблів - Україна». Компанія була заснована в 2001 році і зараз - одна з лідерів серед великих меблевих фабрик нашої країни. Продукція торгової марки «Світ меблів - Україна» має безліч дипломів, а також нагород міжнародних виставок і конкурсів, тому компанію поважають і знають не тільки в Україні, а й на території ближнього і далекого зарубіжжя.

Опис вітальні «Парма»

Модульна система виконана в ніжному вінтажному стилі. Корпус виготовляється з ДСП, а фасад - з МДФ. Вироби відрізняються масивними карнизами, декоративними малюнками на склі, витонченими ручками і різьбленими ніжками, які вміло підкреслюють класичний стиль меблів. Виготовляється «Парма» в світлому відтінку з використанням золотої патини на декоративних елементах.

У комплект модульної системи входить:

комод 3Д;

вітрина 1Д;

вітрина 2Д.

Кожен елемент продуманий і ретельно підібраний, не порушуючи загальний стиль, а також цілісність сприйняття колекції. Такі меблі, безсумнівно, стануть прикрасою будинку. Вітальня кімната зміниться за Вашим бажанням, в залежності від комбінації і розташування елементів модульної системи, які можуть бути придбані як в комплекті, так і окремо.

Перевірений інтернет-магазин меблів «Меблева Лавка»

Наша компанія, яка розвивається і постійно вдосконалюється упродовж 8 років, є одним з лідерів з продажу меблів в Україні. Також ми займаємося комплексним наповненням інтер'єрів житлових і офісних приміщень. При виготовленні продукції на власних виробничих потужностях застосовується виключно високоякісну сировину, європейське обладнання, а також сучасні технології виробництва.

Для оформлення замовлення зв'яжіться з нашими співробітниками за телефоном. Ви зможете уточнити характеристики продукції, ціну, її наявність на складі і термін доставки. Доставка здійснюється як по м. Київ, так і по всій території України надійними службами вантажоперевезень. Гарантійні терміни становлять від року до двох років (тільки якщо збирання меблів відбувається збирачами фірми «Меблева Лавка»).

Характеристики
Висота, мм 2072
Глибина, мм 540
Довжина, мм 3046
Серія Парма
Матеріал ДСП; МДФ; Скло
Стиль Прованс
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!