Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Крісло Севілья модерн

Бренд: Вика
Код товару: 37514

Стислі характеристики


Висота, мм - 880
Глибина, мм - 980
Ширина, мм - 950
Серія - Севілья
Вид деревини - Масив сосни
Дивитись всі характеристики

14 801 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Хоча цей елемент меблів не вважається обов'язковим у відпочинковій кімнаті, як, наприклад, ліжко або шафа, але він відмінно доповнить інтер'єр. Головні критерії при виборі в даному випадку – м'якість, затишок та комфорт. Це має бути дійсно місцем для відпочинку, в якому хочеться розслабитися. При покупці варто враховувати інтер'єр приміщення - крісло не повинно з нього вибиватися. І якщо у вітальні ще можна зробити з таких меблів яскравий акцент, то в спальні він небажаний – бадьоритиме і відволікатиме від відпочинку.

Хорошим варіантом для спальні є і крісло-ліжко - повноцінне спальне місце, глибоке та комфортне, в якому можна випити чашку кави або подивитися улюблену передачу на ніч.

Крісло Севілья від української меблевої фабрики Віка – це більше, ніж просто предмет меблів. Це місце, яке відображає особистість власника, це затишне гніздечко, в якому іноді хочеться сховатися від негараздів, загорнувшись у теплий плед. У цій моделі переплелися національні традиції, еклектика, сучасний дизайн і натуральні, екологічно чисті матеріали. Боннель», а також механізм трансформації – «єврокнижка» змушують закохатися в диван Севілья буквально з першого погляду.

Механізм трансформації Єврокнижка  – це простий та надійний механізм трансформації, він ідеально підходить для м'яких меблів, призначених для сну та комфортного відпочинку.

Надійність та довговічність. При виробництві таких диванів використовується мінімальна кількість складних конструктивних елементів, що суттєво знижує ймовірність механічних поломок.

Простота. Впоратися з механізмом може літня людина і навіть дитина! Сидіння по спеціальних напрямних до упору висувається вперед, а на місце, що звільнилося, опускається спинка дивана. Зібрати диван так само просто, піднявши спинку і засунувши на місце сидіння.

Компактність. При розкладанні диван «виростає» тільки вперед, не зачіпаючи того, що розташоване ззаду і тим більше по боках. Завдяки такій властивості ставити диван з цим механізмом можна в будь-якому місці, зокрема прямо у стінки.

Зручне спальне місце. Залежно від габаритних розмірів, на розкладеному дивані «єврокнижка» може комфортно розташуватися одна або дві особи. Спальне місце при цьому виходить рівним, нічого не заважає насолоджуватися відпочинком.

Крім того, всі дивани, оснащені таким механізмом, мають місткий короб для білизни, що назавжди позбавить вас проблеми зберігання постільних речей.

Характеристики:

  • Ширина: 950 мм
  • Глибина: 980 мм
  • Висота: 880 мм
  • Висота сидіння: 440 мм
  • Глибина сидіння: 730 мм
  • Спальне місце: 700х1450 мм

Для вибору оббивки представлено широкий асортимент тканин різних цінових категорій.

Вартість крісла на сайті вказана у першій групі тканини.

Для отримання більш детальної інформації, звертайтесь до менеджерів інтернет-магазину Меблева Лавка.

Характеристики
Висота, мм 880
Глибина, мм 980
Ширина, мм 950
Серія Севілья
Вид деревини Масив сосни
Матеріал Дерево
Матеріал оббивки Шкірзам (екошкіра); Тканина
Конструктивні особливості Розкладні
Стиль Модерн
Наявність підлокітників С подлокотниками
Призначення для вітальні; для дачі; для дитячої; для кабінету; для передпокою; для спальні; для їдальні
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!