Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Ліжко METAL Line Елізабет двох'ярусна

Бренд: Melbi
Код товару: 51536

Стислі характеристики


Висота, мм - 1860
Довжина, мм - 2110
Ширина, мм - 980
Спальне місце, мм - 900x2000
Серія - METAL Line
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Якщо у Вас двоє дітей, а місця для розміщення двох ліжок катастрофічно не вистачає, тоді високоякісне двох'ярусне ліжко Елізабет від мелітопольської фабрики меблів Melbi стане відмінною альтернативою, яка подарує Вашим дітям індивідуальне повноцінне спальне місце. Дана модель має відмінну місткість, за рахунок чого вона доповнить собою інтер'єр навіть самих незначних приміщень. Виготовлено ​​з міцних і зносостійких матеріалів, які наділені відмінними експлуатаційними характеристиками. Ви зможете самостійно підібрати необхідний колір виробу, а також вибрати розмір спального місця із запропонованих виробником варіантів.

Дана модель має досить привабливий дизайн, в ній все відмінно з'єднані такі властивості, як комфорт, невеликі габарити, стиль і сучасність. До складу конструкції входять два поверхи, на кожному розташоване по одному спальному місцю, забратися на гору допоможе надійні сходи з двох міцних ступенів. Захисний бортик на верхньому поверсі убезпечить дитину від падіння під час сну.  Чотири міцні ніжки, плавно переходять в конструкцію всієї ліжка також прикрашені різьбленням, при цьому надаючи необхідну стійкість всій підставі.

Метал виступає в якості основного матеріалу даної ліжка. Це неймовірно міцний і довговічний матеріал, який з легкістю витримує значні вагові навантаження при цьому не втрачаючи своїх основних експлуатаційних властивостей. Такі вироби стійкі  при підвищеній температурі або вогкості і відмінно підходить для щоденного використання.

Для уточнення більш детальної і докладної інформації по даній моделі, звертайтеся до менеджерів інтернет-магазину Меблева Лавка.

Характеристики
Висота, мм 1860
Довжина, мм 2110
Ширина, мм 980
Спальне місце, мм 900x2000
Серія METAL Line
Матеріал Дерево; Метал
Конструктивні особливості Двоярусні; Односпальні
Стиль Класика; Модерн; Ретро
Ніша для білизни Без підйомного механізму
Наявність матраца без матраца
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!