Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Ліжко Імперія МР-36-WB

Бренд: MiroMark
Код товару: 57293

Стислі характеристики


Висота, мм - 1195
Довжина, мм - 2130
Ширина, мм - 2010
Серія - Імперія
Матеріал - ДСП; МДФ
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Ліжко Імперія з каркасом підкорює своїм неординарним і екстравагантним дизайном. Виріб відрізняється зносостійкістю, міцністю і довговічністю.

Ліжко Імперія - це неймовірної краси меблевий елемент, який облагородить Ваш спальний інтер'єр і подарує Вам затишне ложе для відпочинку, релаксу і сну. Якщо Ви відрізняєтеся любов'ю до всього неординарного, тоді дана модель ліжка здатна Вас здивувати і підкорити. Вона ідеально вписується в практично будь-який інтер'єр, не дивлячись на свою екстравагантну форму і стильний дизайн. У сучасному інтер'єрі це ліжко буде виглядати незвично і, в той же час, доречно. У більш класичних антуражах виріб може викликати невизначеність, так як модель володіє нестандартними формами. Щоб ліжко Імперія вписалася в "стандартизовану" спальню, Вам доведеться підібрати потрібний відтінок у запропонованій колірній палітрі. Вона, між іншим, досить багатогранна і Ви з легкістю підберете потрібний колір. Модель виділяється своїм нетиповим узголів'ям: високими, широким і овальної форми. Також в конструкцію виробу входять витончені фігурні ніжки, які додають естетичної досконалості в дизайн ліжка.

Ліжко Імперія виготовлена ​​з високоякісного ДСП і МДФ. У меблевому виробництві ДСП широко використовується через простоту в обробці матеріалу, що значно зменшує кінцеву вартість виробу. Має привабливий зовнішній вигляд і достатню стійкість до різних деформацій.

Для створення максимально зручного і надійного ліжка задіють ламелі. Завдяки чому, спальне місце стає більш комфортним для сплячого. Для цього ліжка використовуються стандартні ламелі.

Стандартні ламелі виготовляються з міцного зносостійкого бука, якому властива "пружинити". Для таких ламелей використовується стандартний крок 7см здатний витримати навантаження до 150 кг на одному спальному місці.

Характеристики
Висота, мм 1195
Довжина, мм 2130
Ширина, мм 2010
Серія Імперія
Матеріал ДСП; МДФ
Конструктивні особливості Двоспальні
Стиль Модерн
Ніша для білизни Без підйомного механізму
Наявність матраца без матраца
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!