Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Кухонний модуль Junona Line JUNONA_MODUL/170

Бренд: BRW
Код товару: 55395

Стислі характеристики


Довжина, мм - 1700
Серія - Junona Line
Матеріал - ДСП
Стиль - Модерн
Країна виробник - Польща
Дивитись всі характеристики

11 060 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Junona Line кухня - сучасна кухонна лінія Колекція Junona Line - це пропозиція готових наборів кухонних меблів, завдяки яким ви легко облаштуєте інтер'єр сучасної кухні. Меблі, різноманітні за розмірами та кольорами, дає широкий вибір варіантів розміщення. Зверніть увагу на естетичну вставку в нижніх шафах - ось що додає характер. У колекції Junona Line ви також знайдете окремі верхні і нижні шафи, завдяки яким ви можете розширити можливості базових наборів або створити індивідуальні композиції. Junona Line 170 - компактний кухонний гарнітур Мінімалістський стиль шаф Junona Line ідеально вписуються в сучасний механізми. Підготовлені набори зроблять кухонний прилад набагато простіше, незалежно від його розміру.

- Компактний набір Junona Line дає вам тільки те, що ви використовуєте щодня при приготуванні їжі. Верхні шафи - ідеальне місце для чашок, склянок і спецій, а в нижніх - місце для столових приладів і тарілок. У комплект також входить місце для установки практичної раковини, витяжки та окремо стоять печі.

- Кухня шириною 170 см ідеально підходить для людей, які мають невеликі квартири або вважають за краще самі створювати композіціі.- Корпуси кольору венге поєднуються з фасадами верхніх шаф з дуба і дуба Сонома в кольорі венге. Проривом є вставка в нижніх шафах, пофарбована дубом Сонома, а обробка - приваблива стільниця кольору дуба Сонома. Набір Junona Line доступний в декількох кольорах - перевірте інші варіанти.

- Постав більше світла на свою кухню! До верхньої шафи G2W / 80/57 за додаткову плату можна купити скляну полицю з підсвічуванням.

- Прості ручки полегшують доступ до вмісту шаф, надаючи повністю економічний стиль колекції.

- Подбайте про функціональність на вашій кухні. Набори Junona Line готові допомогти вам, і ви можете легко їх розширити завдяки наявним модулям. - У комплект входять шафи: G1D / 40/57-LP, GO / 50/30, G2W / 80/57, D1D / 40/82-LP, D2D / 80/82.

Використані матеріали

Корпус: ДСП, обробна плівка, краї покриті меламіном

Фронти: ДСП

Стільниця: ламінат, штучний бордюр, обрізані краї, вкриті меламіновою поверхнею Аксесуари: петлі - Hettich, роликовий напрямна, пластикова рукоятка SCHWINN, фасади з отворами з кроком 96 мм, башмак з ніжками

Використання продукту: Чистіть меблі за допомогою делікатної тканини або паперових рушників. Не використовуйте сильні хімічні речовини і матеріали з грубою структурою.

Меблі призначені для самостійної збірки.

Ширина: 170 см

Глибина верхніх шаф: 30,5 см

Глибина нижніх шаф: 47 см

Висота верхніх шаф: 57,5 ​​см

Висота нижніх шаф: 85,2 см

Вага: 72,8 кг

Характеристики
Довжина, мм 1700
Серія Junona Line
Матеріал ДСП
Стиль Модерн
Країна виробник Польща

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!