Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Офісне крісло Севілья M1 (хром)

Бренд: Richman
Код товару: 41459

Стислі характеристики


Висота, мм - 1190; 1290
Глибина, мм - 700
Ширина, мм - 650
Серія - Севілья
Матеріал - Метал
Дивитись всі характеристики

10 302 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Офісне крісло Севілья від українського виробника меблів Richman ― сучасна модель для Вашого офісу або домашнього кабінету. Має ергономічні елементи ― підголівник, бічні та поперекові підтримки. У цьому кріслі, зробленому за унікальною технологією ELAST, по-справжньому зручно працювати. Варіант комплектації Хром є, безумовно, найяскравішим і престижним. Завдяки вдалому поєднанню ліній прошивки, шкіри та красивого блискучого металу крісло має стильний і дорогий вигляд. Розроблено з урахуванням використання моделі людьми різної комплекції і зросту. Сидіння і спинка прикрашені лініями перетяжок, які також формують зручну посадку. Елегантний дугоподібний вигин підлокітників гарантує Вам надійну і зручну опору. М'які накладки не тільки відмінно доповнюють зовнішню красу крісла, але й убережуть Ваші руки від контакту з холодним металом і подарують відчуття максимального комфорту. Основа крісла виготовлена з міцного хромованого металу і має високі експлуатаційні характеристики. Водночас крісло напрочуд легко пересувається за допомогою роликів. Обираючи вид роликів, необхідно врахувати тип підлогового покриття в приміщенні. Пластикові підійдуть для ковроліну, а прогумовані ― для паркету або ламінату. Для цієї моделі також можна придбати ролики зі спеціальною хромованою накладкою, яка більш гармонійно вписується в загальну концепцію дизайну крісла. Хромоване покриття дуже стійке, воно відмінно захищає поверхню від дрібних подряпин і пошкоджень. Така хрестовина з часом не втратить первинний зовнішній вигляд і тішитиме зір яскравим блиском. Крісло оснащене посиленим механізмом М1 Tilt ― механізмом гойдання підвищеної комфортності. Цей популярний механізм з можливістю фіксації в робочому положенні, допоможе урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Його досить просто відрегулювати під конкретну вагу користувача за допомогою циліндричного гвинта під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого зросту висоту сидіння. Такі крісла покликані підкреслити високий рівень офісу або домашнього кабінету і додати комфорт в повсякденному житті.
Характеристики:
Висота посадки ― 480–580 мм
Ширина сидіння ― 530 мм
Глибина сидіння ― 500 мм
Висота спинки ― 750 мм
Висота підлокітників ― 680–780 мм
Ширина крісла ― 650 мм
Глибина крісла ― 700 мм
Висота крісла ― 1190–1290 мм
Діаметр хрестовини ― 640 мм
Максимальне навантаження ― 120 кг
У кріслі може використовуватися будь-який із механізмів М1 (tilt, фіксація тільки у верхньому положенні), М2 (anyfix, фіксація в будь-якому положенні), М3 (multiblok, колінний механізм).
Є можливість вибору модифікації підлокітників.
Для оббивки можуть використовуватися: шкірозамінники серії Титан, Флай, Бум і тканини Місті, Росто в широкому асортименті і натуральна шкіра-люкс.
Вартість крісла вказана в першій категорії тканини.
Більш детальну інформацію щодо цієї моделі Ви завжди можете уточнити у менеджерів інтернет-магазину Меблева Лавка.

Характеристики
Висота, мм 1190; 1290
Глибина, мм 700
Ширина, мм 650
Серія Севілья
Матеріал Метал
Матеріал оббивки Шкіра; Шкірзам (екошкіра); Тканина
Конструктивні особливості Нерозкладні
Стиль Класика
Наявність підлокітників З підлокітниками
Призначення для кабінету; для офісу
Хрестовина хром
Додаткові функції механізм гойдання; регулювання сидіння
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!