Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Шафа книжкова Кароліна 1Ш 50

Бренд: Мебус
Код товару: 32013

Стислі характеристики


Висота, мм - 2265
Глибина, мм - 515
Довжина, мм - 915
Серія - Кароліна
Матеріал - Масив дуба/шпон дуба
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Шафа книжкова Кароліна 1Ш 50 виконана в класичному стилі і в той же час є практичним і функціональним. Оснащений чотирма полками і висувним ящиком. Відрізняється зручними габаритами, тому прекрасно впишеться в кімнату. Виготовлений з натурального дерева (масиву дуба) і шпони дуба. При його виробництві застосовують італійські лаки і фурнітура, яку виробляють в Італії, Польщі та Німеччини.

На вибір клієнта можливе виготовлення шафи за індивідуальними розмірами, з використанням фурнітури BLUM. Для меблів можна підібрати з каталогу будь-який колір на ваш розсуд.

Дізнавайтеся ціну на товар у наших менеджерів.

Шафа книжкова Кароліна простий в дизайні, але у нього не відняти і сучасної практичності. Шафа прикрашений оригінальним різьбленням і має 4 книжкові полиці і додатковий висувний ящик. Шафа відмінно підійде навіть в невеликий кабінет, так як має невеликі габарити. Матеріал виготовлення - натуральне дерево, тому шафа прослужить вам довгі роки. Також ви маєте можливість вибрати колір вироби на свій смак. Замовивши книжкову шафу Кароліна в гіпермаркеті «Меблева лавка», ви залишитеся задоволені нашим сервісом, тому що ми цінуємо кожного клієнта і будемо раді підібрати оптимальні рішення для вашого інтер'єру.

Характеристики
Висота, мм 2265
Глибина, мм 515
Довжина, мм 915
Серія Кароліна
Матеріал Масив дуба/шпон дуба
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!