Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Спальня Софія 1,6

Бренд: Неман
Код товару: 43195

Стислі характеристики


Серія - Софія
Вид деревини - Масив берези; Масив вільхи
Матеріал - ДСП; МДФ
Стиль - Класика; Модерн
Країна виробник - Україна
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Спальня - найголовніша кімната в будинку, адже тут ви набираєтесь сил і відпочиваєте. Тут ви можете відгородитися від неприємностей повсякденного життя і насолоджуватися відпочинком, затишком. Це особистий простір, який не призначається для сторонніх. Від вибору стилю спальні залежить ваше самопочуття і настрій.

Якщо ви вирішили створити затишний куточок тепла, то спальня в світлих тонах - це класика дизайну. Світлі тони ненав'язливі і актуальні в будь-які часи.

Спальня Софія - спальня в сучасному стилі від української меблевої фабрики Німан. Ця чарівна серія меблів не залишить байдужим навіть самого прискіпливого покупця. Всі елементи меблів продумані і функціональні. А чарівні фрезовані фрагменти і елегантні форми додають спальні стилю і чарівності.

Наповнення спальні:

Комод "К001"     800х400х900 мм     1 шт.

Ліжко "Софія"     1600х2000 мм         1 шт.

Тумба "П002"     400х350х450 мм     2 шт.

Всі елементи меблів виготовляються на сучасному обурудованія із застосуванням європейських лакофарбових матеріалів високої якості. Матеріалом виготовлення служить ламінована ДСП, фасади, кришки, плінтуса - МДФ (16 і 22 мм), покриті плівкою ПВХ, також використовуються телескопічні направляючі в усіх висувних елементах.

Ліжко Софія від українського виробника меблів Німан елегантна і комфортна. У головах ліжко прикрашена оригінальним візерунком, що, безсумнівно, надає даній моделі ніжності і неординарності. Чудово впишеться в інтер'єр, оформлений в стилі модерн або в мінімалістичному стилі. Акуратні, м'які форми, немассівние узголів'я і ногах, відтінки натурального дерева візуально НЕ перенасичують простір і відмінно підкреслюють хороший смак своїх власників.

Матеріали: узголів'я, изножье і царги ліжка виконані з екологічно чистої плити МДФ (32мм), покритих плівкою ПВХ, що захищає поверхні ліжка від подряпин і ударів.

Фурнітура: спеціальні ліжкові замки + додаткові кріплення каркасної частини.

Габаритні розміри (мм)

Розмір спального місця, мм  1665х2064х1000 / 400 1600 * 2000

Каркас: дерево - вільха, береза ​​з ортопедичними ламелями в кількості 30 штук. Каркас має центральну опору, що дозволяє уникнути просідання ламелей і збільшити термін експлуатації матраца.

Спальня пропонується в двох кольорах: горіх світлий, горіх темний.

Для уточнення всієї більш докладної і детальної інформації - звертайтеся до менеджерів інтернет-магазину Меблева Лавка.

Характеристики
Серія Софія
Вид деревини Масив берези; Масив вільхи
Матеріал ДСП; МДФ
Стиль Класика; Модерн
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!