Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Спальня Світ меблів Бася Нова

Код товару: 48363

Стислі характеристики


Серія - Бася Нова
Матеріал - ДСП
Стиль - Модерн
Країна виробник - Україна
Дивитись всі характеристики

25 988 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Спальня "Бася Нова" - це відмінний варіант для розгляду! Вона гармонійно в собі поєднує екстравагантність і елегантність, тому може припасти до смаку як молодому поколінню, так і людям старшого віку. Спальня "Бася Нова" дуже функціональна і ергономічна, проте, основною її відмінністю і перевагою серед подібних комплектів меблів є оригінальний, динамічний і яскравий дизайн. Глянцеві блискучі фасади привнесуть нотку урочистості в обстановку, а красивий і виразний орнамент на кожному елементі системи робить меблі ексклюзивною.

Представлена ​​вам спальня «Бася Нова» повністю виготовлена ​​з перевіреного і надійного матеріалу ДСП, який давно зміцнився і добре зарекомендував себе на меблевому ринку і не один раз підтвердив свою довгу службу. Вам припаде до душі відмінне поєднання чорного корпусу і фасаду «білий лак», це, з одного боку, класичне поєднання, але білий колір в лаку надає легкості і легкості даного гарнітуру, що також дозволить візуально збільшити простір і без проблем увіллється у будь-який інтер'єр. Також ці кольори дадуть можливість для різноманітного декорування вашої кімнати. А найцікавішим і оживляючим моментом є два види малюнків на фасаді: Олімпія і Нейла.

Ціна вказана для спальні "Бася Нова" складається з шафи 4ДЗ, комода, дзеркала, ліжка 160 двоспального, тумби приліжкової (2 шт.).

Матеріал - ламіноване ДСП.

Характеристики
Серія Бася Нова
Матеріал ДСП
Стиль Модерн
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!