Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Спальня Світ меблів Диана

Код товару: 44099

Стислі характеристики


Серія - Діана
Матеріал - ДСП
Стиль - Класика
Країна виробник - Україна
Дивитись всі характеристики

38 443 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Спальня комплект 4Д "Діана" є дивовижної краси ансамбль, здатний привнести вишуканість і витончену легку помпезність в будь-який інтер'єр без втрати при цьому свої функціональних характеристик і практичності. Місцями нагадує античність, дизайн комплекту не залишить байдужими навіть найдосвідченіших естетів від світу меблів. Ергономічна структура кожного з окремо взятих виробів вражає своєю функціональністю і раціональністю в експлуатації. Окремо радують око також тони, підібрані конструкторами для фарбування присутніх елементів меблів. Що важливо, при необхідності можна вибрати будь-який з предметів меблів набору на свій смак. Елегантна, витончена, шляхетна і граціозна, вона "пожвавить" звичну обстановку в спальні, привнесе в неї нові нотки і наповнить її затишком.

Для фарбування всіх комплектуючих із загальної колірної гами були відібрані приємні деревні відтінки горіха для фарбування як елементів основного каркасу, так і фасадної складової виробу, які надають атмосфері затишку додаткове тепло. Для створення орнаментів на лицьових сторонах предметів меблів використовувався художній друк.

Ціна вказана для спальні "Діана" складається з шафи 4Д, комода, дзеркала, ліжка 160 двоспальним, тумби прикроватной (2 шт.).

Матеріал - ламіноване ДСП.


Характеристики
Серія Діана
Матеріал ДСП
Стиль Класика
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!