Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Спальня Світ меблів Екстаза

Код товару: 48376

Стислі характеристики


Серія - Екстазу
Матеріал - ДСП
Країна виробник - Україна
Дивитись всі характеристики

48 661 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Спальня 4Д "екстазу" - це глянцеве меблеве диво, яке фабрика «Світ Меблів» дбайливо створила для Вас. Витончена фурнітура та дзеркальні вставки є родзинкою цієї меблів. Вона створена для самих вибагливих покупців. У ній втілені побажання найвитонченіших клієнтів, адже єдність картинки досягається витриманим білим кольором і таємничим глянсовим мерехтінням. Для вашої родини «екстазу» стане найкращим подарунком. Головні складові обов'язково є в даному комплекті, а розставити їх ви зможете на свій смак в будь-якому порядку, як тільки душа забажає.

Представлений комплект меблів для спальні "екстазу" є універсальним, він підійде як для просторих спалень, так і для тих, де кожен вільний квадратний метр "на вагу золота". Також, ці меблі неодмінно припаде до смаку не тільки людям старшого покоління, а й молоді, завдяки своєму оригінальному акценту на фурнітурі.

Комплект для спальні «екстазу» виготовляється з міцного, екологічного, надійного, що зміцнився на меблевому ринку матеріалу. Корпус і фасад виготовлені з незвичайного варіанту, але не менш надійного сировини - ДСП з глянцевим покриттям. Кольори для спальні «екстазу» пропонуються в класичній основі. Колір корпусу - Чорний, Білий, колір фасаду - Чорний лак, Білий лак. Завдяки таким сполученням виходить ефект легкості. Кожна кімната при появі таких меблів перетворитися кардинально, стане дуже привабливою і привабливою. Тут буде приємно засинати і прокидатися.

Ціна вказана для спальні "екстазу Нова" складається з шафи 4Д, комода, дзеркала, ліжка 160 двоспальним, тумби прикроватной (2 шт.).

Матеріал - ламіноване ДСП.


Характеристики
Серія Екстазу
Матеріал ДСП
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!