Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Спальня Світ меблів Ніколь патина

Код товару: 44086

Стислі характеристики


Серія - Ніколь
Матеріал - МДФ
Стиль - Класика
Країна виробник - Україна
Дивитись всі характеристики

36 801 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Спальня комплект 4Д "Ніколь" створена для любителів розкішного, вишуканого інтер'єру. Це якісіа і гарні меблі. Гарнітур виконаний в класичному дизайні, а вибраний колір ще більше підкреслює особливий стиль і статус цієї моделі. Ваша спальня неймовірно перетвориться і засяє новими відтінками. Лицьові сторони всіх модулів прикрашені різьбленими формами і декоративними малюнками. До того ж, дверцята і панелі на висувних ящиках прикрашені витонченими ручками, що служать не тільки як функціональна одиниця, а й відмінний елемент декору.

Не варто забувати і про те, що всі фасадні частини виконані з ефектом патинування, який надає цьому гарнітуру особливий, багатий вигляд. Комплект для спальні «Ніколь» виготовляється з якісних, надійних, які заробили позитивний авторитет матеріалів. Для фасаду МДФ, а для корпусу ДСП. Колір спальні «Ніколь» представлено в відмінному поєднанні - корпус «Білий», а фасад «Біле дерево (патина)». Така чаруюча колірна гамма разом з чарівним, витонченим малюнком занурять вас у світ справжньої казки. Ви тут повноцінно відпочинете від турбот, проблем і складнощів і перенесетеся в атмосферу щастя, радості і безтурботності.

Ціна вказана для спальні "Ніколь" складається з шафи 4Д, комода, дзеркала, ліжка 160 двоспального, тумби приліжкової (2 шт.).

Матеріал - ламіноване ДСП, МДФ.


Характеристики
Серія Ніколь
Матеріал МДФ
Стиль Класика
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!