Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Спальня Світ меблів Софія

Код товару: 44107

Стислі характеристики


Серія - Софія
Матеріал - ДСП
Стиль - Класика
Країна виробник - Україна
Дивитись всі характеристики


  • Наявність: Знято з виробництва

Спальня комплект 4Д "Софія" відноситься до категорії сукупності предметів інтер'єру, кожен з яких має одночасно і незабутній вишуканий дизайн, і функціональну практичність, яка займає далеко не останнє місце при виборі меблів в свій будинок. Фасадні елементи окремих компонентів прикрашені геометрично пропорційним орнаментом, який порадує внутрішнього естета свого власника. Важливою деталлю є той факт, що кожен елемент з комплекту може бути відібраний окремо від усього набору, щоб доповнити меблевий ансамбль.

Для фарбування кожної складової меблевого набору «Софія» дизайнерами було використано класичне поєднання кольорів - чорного і білого. Фасадні елементи були також покриті зверху якісним лаком, що додає додаткового лиску загальному дизайну. Для створення орнаменту використовувалася техніка художньої друку. Основним матеріалом для виготовлення комплекту послужив якісний зразок ДСП, що став основною як для фасаду, так і для головного каркаса виробів.

Ціна вказана для спальні "Софія" складається з шафи 4Д, комода, дзеркала, ліжка 160 двоспальним, тумби приліжкової (2 шт.).

Матеріал - ламіноване ДСП..

Характеристики
Серія Софія
Матеріал ДСП
Стиль Класика
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!