Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Спальня Світ меблів Жасмін 1,6

Код товару: 44094

Стислі характеристики


Серія - Жасмин
Матеріал - ДСП
Стиль - Класика
Країна виробник - Україна
Дивитись всі характеристики

39 311 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Спальня 4Д "Жасмин" - це дивовижний коктейль простоти форм і хвацько закручених граціозних орнаментів, за якими стоїть чудова ергономіка, що є основою для функціональності і практичності моделей даного комплекту. Використання дивовижних за своїми характеристиками матеріалів і з розумом продуманої структури порадує раціоналістів, а вдале поєднання фарб і дизайнерських рішень не залишить байдужими цінителів візуальної складової меблів.

Кожен з окремих компонентів комплекту може бути обраний окремо від усіх інших, щоб доповнити вже готовий інтер'єр вашої спальні. Під час виробничого процесу для створення всіх деталей вищевказаних предметів меблів були задіяні першосортні зразки матеріалу ДСП. Для додання всіма складовими набору фантастичного за своєю атмосферою затишку і тепла відтінку використовувався колір горіхового дерева, місцями покритий спеціальним лаком. На фасадних елементах вишукані орнаменти були відтворені за допомогою художнього друку. Щоранку Ви будете прокидатися, оточені красою, естетичністю і витонченістю, меблевий ряд "Жасмин" в буквальному сенсі буде заряджати Вас позитивними емоціями і гарним настроєм на весь день!

Ціна вказана для спальні "Жасмин" складається з шафи 4Д, комода, дзеркала, ліжка 160 двоспальним, тумби прикроватной (2 шт.).

Матеріал - ламіноване ДСП.

Характеристики
Серія Жасмин
Матеріал ДСП
Стиль Класика
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!