Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Стінка Modai MODAI/L

Бренд: BRW
Код товару: 56159

Стислі характеристики


Висота, мм - 2020
Глибина, мм - 1200
Довжина, мм - 1800
Серія - Modai
Стиль - Модерн
Дивитись всі характеристики

27 571 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Стінка Modai MODAI/L

Цей набір призначений для задоволення всіх потреб підлітка. Це геніально, багатофункціональне, створює великі можливості для аранжування. Такий сучасний настінний блок підійде як кімнаті хлопця, так і кімнаті дівчини.

Цей комплект меблів з колекції MODAI столу, комод низького, високого поста і настінних шаф. Верх і фасади були покриті ПВХ-плівкою, що підвищувало їх стійкість до подряпин. Завдяки цьому, навіть інтенсивна експлуатація або протягом пір не зменшать візуальну привабливість цієї системи. Велика розмаїтість розмірів і форми окремих елементів робить настінний блок BRW широко застосовним. Шафки з закритими фасадами можна використовувати для зберігання одягу і відкривати як місце для зберігання книг або цінних предметів.

Заслуговують на увагу додаткові аксесуари, завдяки яким підліток зможе стежити за порядком на столі, а також самовиражатися. Різноманітні бляшані контейнери можна повісити на дерев'яні рядні панелі з масиву вільхи і на стіл. Створити повністю функціональний простір, додавати і видаляти окремі елементи в міру необхідності.

Велика розмаїтість розмірів і форми окремих елементів робить настінний блок BRW широко застосовним. Шафки з закритими фасадами можна використовувати для зберігання одягу і відкривати як місце для зберігання книг або цінних предметів.
Заслуговують на увагу додаткові аксесуари, завдяки яким підліток зможе стежити за порядком на столі, а також самовиражатися. Різноманітні бляшані контейнери можна повісити на дерев'яні рядні панелі з масиву вільхи і на стіл. Створити повністю функціональний простір, додавати Корпусні фасади без ручок, проста лінійка модулів, акценти в кольорах польського дуба. Універсальність - найсильніша частина цієї колекції письмових столів MODAI. Коли ваша дитина покине сімейний будинок, ви будете використовувати це місце як зручне робоче місце вдома.

глибина: 120 см
ширина: 180 см
висота: 202 см
Вага: 131.7kg
Характеристики
Висота, мм 2020
Глибина, мм 1200
Довжина, мм 1800
Серія Modai
Стиль Модерн
Країна виробник Польща

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!