Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Письмовий стіл Modai MODAI/S

Бренд: BRW
Код товару: 56161

Стислі характеристики


Висота, мм - 750
Довжина, мм - 1200
Ширина, мм - 1200
Серія - Modai
Стиль - Модерн
Дивитись всі характеристики

12 488 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Робочий стіл MODAI (комплект S), створює робочий стіл в поєднанні з модулем для зберігання, що містить місткі ящики і полиці. Він характеризується кутовий плануванням, завдяки якій ви можете ефективно використовувати наявний простір, ви будете керувати складними кутами.

Ця система з колекції MODAI витримана в універсальному білому кольорі. Варіації в забарвленні деревини дуба були додані для різноманітності. Класичні кольори і мінімалістська форма меблів роблять їх ідеальною основою для створення особистого простору для підлітка. Творчий, вібруючий енергією, але без зайвого насичення.

Великою перевагою цього столу BRW є надійність виготовлення, а також високоякісні петлі і напрямні, які забезпечують його довговічність і зручність використання. Стільниця посилена плівкою підвищеної міцності - вона неодмінно підійде для повсякденного використання.

Заслуговують на увагу додаткові аксесуари, завдяки яким підліток зможе стежити за порядком на столі, а також самовиражатися. Різноманітні бляшані контейнери можна повісити на дерев'яні рядні панелі з масиву вільхи і на стіл. Створити повністю функціональний простір, додавати і видаляти окремі елементи в міру необхідності.

глибина: 120 см

ширина: 120 см

висота: 75 см

Вага: 59.35kg

Характеристики
Висота, мм 750
Довжина, мм 1200
Ширина, мм 1200
Серія Modai
Стиль Модерн
Країна виробник Польща

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари з Серії
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!