Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Стілець ECUADOR сірий

Бренд: Nicolas
Код товару: 29952-07

Стислі характеристики


Висота, мм - 870
Глибина, мм - 600
Довжина, мм - 570
Серія - ECUADOR
Матеріал - Текстиль
Дивитись всі характеристики

6 552 грн

  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

Завдяки своїм універсальним властивостям, стілець Nicolas Ecuador ідеально підійде для облаштування літнього майданчика як в приватному будинку, так і в кафе і ресторані.

Сидіння Ecuador виконано з текстилю - сітки індустріального плетіння з поліестерової нитки з вініловим покриттям. Цей сучасний матеріал, який розробила компанія «Twitchell Corp.», своїм виглядом нагадує джинсову тканину і найкращим чином підходить для виготовлення садових і об'єктних меблів, оскільки не вбирає вологу, пропускає повітря і завдяки цим властивостям швидко просихає. Він «байдужий» до сонячних променів, кремів для і проти засмаги, простий у догляді, не пліснявіє.

Не розтягується під вагою тіла, хоча тимчасово і набуває його форми. Незважаючи на свою дійсно делікатність стільці витримують стандартне навантаження 100-120 кг. Крок плетіння сітки розрахований на вільний доступ повітря в необхідній кількості для створення природної атмосфери. Меблі з текстилену зручні у догляді: якщо це садові або пляжні - їм досить легкого «душа» з шланга, щоб змити пил. Якщо ж забруднення більше, то його легко відмивають м'якою губкою, змоченою в мильному розчині або за допомогою засобу для виведення плям.
Підлокітники, ноги і каркас стільця виконані з нержавіючої сталі. Ця сталь відрізняється особливою міцністю. Також до плюсів цього матеріалу відносять стійкість до корозії, простоту в догляді і естетичний зовнішній вигляд. На підлокітниках знаходяться невеликі накладки з дерева для комфортного розміщення рук.
Характеристики
Висота, мм 870
Глибина, мм 600
Довжина, мм 570
Серія ECUADOR
Матеріал Текстиль
Матеріал оббивки Тканина
Матеріал основи нержавіюча сталь
Колір сірий
Стиль Модерн; Хай тек
Тип Стілець
Призначення для бару; для вітальні; для дачі; для кафе; для кухні; для їдальні; для тераси
Країна виробник Китай

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!