Фірмовий салон ASHLEY: Агромат, корпус В,
вул. Академіка Булаховського, 2/1, Київ
Пн-Пт: 11:00 - 19:00, Сб-Нд: 11:00 - 18:00
Інформація
Пошук

Стілець напівбарний Comfy тканина +

Бренд: Concepto
Код товару: 51214

  • Наявність: Знято з виробництва

Напівбарний стілець COMFY (Комфі) - стильний і сучасний предмет меблів для інтер'єру кухні, обідньої зони з барною стійкою, для ресторанів, кафе і барів в готелях. Чіткі геометричні лінії, лаконічний дизайн, м'який затишок і комфорт - напівбарний стілець поєднує в собі риси сучасного меблевого дизайну і прекрасної ергономіки. М'яке сидіння напівбарного стільця має ергономічну прямокутну форму із заокругленими краями і невеликими формованими бортиками по боках. Спинка по висоті доходить трохи вище рівня талії сидячої людини і забезпечує підтримку попереку. Ніжки рамкового типу нагадують полози і виглядають дуже оригінально. Підніжка органічно вбудована в конструкцію стільця.

Стилістичне рішення напівбарного стільця COMFY CONCEPTO можна назвати сучасним і універсальним. Завдяки поєднанню чорних металевих ніжок і м'якою фактурної оббивки, стільці будуть прекрасно виглядати як в лофтовому просторі, так і в більш нейтральному сучасному інтер'єрі з елементами модерну. Сірий колір оббивки - універсальний, легко поєднується практично з будь-якими колірними рішеннями обробки і виконання інших предметів інтер'єру.

Оббивка сірого кольору практична і універсальна. Меблева тканина рогожка, яка пройшла всі необхідні тести на стійкість до стирання, дозволяє використовувати м'які напівбарні стільці COMFY в місцях громадського користування: ресторанах, кафе, барах, готелях, салонах та інших просторах з високим рівнем відвідуваності.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Потрібна допомога фахівця з підбору меблів?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на всі Ваші запитання!